Netradiční válcové online hry

Netradiční válcové online hry

Jiný mechanismus točení válců, jiné funkce během hraní, jiné způsoby, jak se můžete propracovat k výhrám – přesně o tomhle jsou alternativní zábavné automaty nebo jinak řečeno netradiční automatové online hry. Sice nejsou tak populární jako klasické výherní automaty, mají však rovněž své přívržence, a navíc bývají často příjemným osvěžením po přesycení se právě tradičními automaty s ovocnými symboly. Jste připraveni poznat pár speciálních her? V tomto článku vám představíme hned několik povedených kousků z nabídky zdejších online kasin.

8 Flowers

Začít můžeme velmi zajímavým online výherním automatem 8 Flowers, který patří mezi novější kousky od Synot Games. Hned na úvod nás upoutalo zajímavé herní prostředí. Ocitli jsme se v japonské zahradě s krásnou ozdobnou třešní Sakurou v popředí. Základní automat je tvořen 3 sloupci a 3 řádky, přičemž na válcích roztáčíte symboly květů, a pokud chcete vyhrát, musíte vytočit tři stejné sousedící symboly horizontálně, vertikálně nebo diagonálně. Ani v tomto slotu nechybí několik bonusových funkcí, o které se stará především divoký symbol. Ten je znázorněn bílým květem – Wild Flower. Tento symbol je i zde v pozici žolíka, a tedy nahrazuje ostatní symboly. V případě, že divoký symbol vytočíte ve střední pozici automatu, přičtou se vám získané výhry a automaticky obdržíte respin se zafixovaným Wild symbolem. Během respinu se na hrací ploše objeví další plátno s válci a toto zatočení zdarma je hrané se stejnou výškou sázky. Takhle fungují funkce divokého symbolu, ale ještě jsme s bonusovými funkcemi neskončili. Pokud totiž vytočíte na všech válcích totožný symbol, výhra vám bude zdvojnásobena a stejně i diagonální výhry z linií 7 a 8 jsou násobné x2. Vyzkoušejte si tento netypický automat, nás bavil a jsme zvědaví co na něj řeknete vy.

Reel Rush

Znáte legendární hru Super Mario? Pokud ano, tak online alternativní výherní automat Reel Rush vám ji určitě připomene. Tento netradiční slot vyvinuli vývojáři NetEntu a i když vás možná hned na první pohled neohromí, určitě mu dejte šanci. Grafika je obyčejná, ale k této hře se to jednoznačně hodí. Hrací plocha sestává z 5 válců a 5 řádků, přičemž od začátku hry nejsou odemknuté všechna políčka. Na hrací ploše se zobrazují ovocné symboly, symboly bonbónů a divoké symboly. Vaším úkolem v této hře je vytvořit výherní kombinaci složenou ze tří a více stejných symbolů na sousedících válcích a tato kombinace musí směřovat zleva doprava. Pokud se vám podaří vytvořit výherní kombinaci, automaticky získáváte respin a odemknutí uzamčených políček. Pokud se vám díky dalším a dalším výherním kombinacím podaří odemknout všechna políčka na válcích, získáte 8 volných protočení a vyhrát můžete díky 3 125 různým směrům. Jediným speciálním symbolem tohoto automatu je Wild symbol, který také v této hře nahrazuje všechny symboly, čímž vám pomůže vytvořit výherní kombinaci. Objevuje se zde na druhém, třetím, čtvrtém a pátém válci. Neobvyklý slot Reel Rush nás oslovil a určitě vám ho doporučujeme vyzkoušet. Nic komplikované vás nečeká. Princip hry vám bude jasný do pár okamžiků od spuštění automatu.

Berryburst

V dalším slotu, který jsme se rozhodli probádat, má výsostné postavení ovoce. Ne ne, nepůjde o klasický automat se symboly ovoce, jak jste zvyklí, popisujeme zde přece netradiční hry a bude tomu tak i při automatu Berryburst od NetEnt. Roztáčíte zde 5 válců s třemi řádky. Výherní linie jsou tvořeny klastry nebo jinak řečeno shluky. Abyste si připsali výhru, potřebujete vytočit alespoň 5 identických symbolů na nejméně dvou sousedících válcích. Jak jsme již v úvodu zmínili, naleznete zde symboly ovoce doplněné o karetní symboly. Graficky je slot dokonale propracovaný a ovocné symboly v něm vypadají jako kdyby byly reálné. Hudba je také velice příjemná a veselá, musíme říct, že autoři udělali kus skvělé práce. Pojďme ale na specialitu online automatu Berryburst. Je jí jednoznačně divoký symbol. Ano, i zde plní tradiční funkci – to znamená nahrazuje chybějící symbol ve výherní kombinaci. Ale to není všechno. Wild symbol v této hře vám skutečně může dokonale pomoct k zisku zajímavých výher. Vystupuje zde totiž jako expandující Wild symbol, a to znamená, že když se objeví, rozšíří se po celém válci, a tedy supluje jakýkoliv jiný symbol, který chybí ve výherním shluku. Navíc tento expandující Wild symbol zůstane stát na svém místě a vy automaticky získáte zdarma respin, který vám může dopomoci k dalšímu zisku. V případě, že se během volného zatočení objeví další Wild symbol zůstanou všechny válce s divokými symboly zaseknuty a následuje další respin. A to znamená, že při troše štěstí se může stát, že na všech válcích budete mít v jednom okamžiku pouze divoké symboly, což by znamenalo pořádně brutální výhru. Jdete to vyzkoušet?

Puppet Show

Automaty, které umí vyčarovat úsměv na tváři a zlepšit náladu musí kasinové hráče jednoduše bavit. A jedním z takových slotů je i hra s názvem Puppet Show, která byla vytvořena společností Kajot. Tento výherní automat je vlastně jedno skvělé loutkové divadlo. Za oponou spatříte různé roztomilé symboly loutek, které jsou v této hře graficky dokonalé. Hudební doprovod je během hraní velmi svižný a veselý a skutečně jsme se cítili, jako bychom se ocitli na nějakém loutkovém představení. Slot sestává z 5 válců, 3 řádků a až 243 výherních linií. Výhry jsou počítány zleva doprava. Navíc, po vytočení výherní kombinace jsou tyto výherní symboly nahrazeny novými symboly z vyšších pater, a proto se vám může podařit díky jednomu zatočení získat větší počet výher. Po nahrazení výherních symbolů se automaticky navyšuje i násobitel pro potenciální další výhru v daném zatočení, a to postupně na x2, x3, x4 a maximálně na x5. Ve výherním automatu Puppet Show najdete až tři speciální symboly – Wild symbol, Scatter symbol a Mystery symbol. Divoký symbol znázorňuje opona, z níž vždy vyskočí symbol, který chybí do výherní kombinace. Scatter symbol nese název "BONUS" a díky němu můžete získat různý počet free spinů. Pokud ho vytočíte na třech válcích, získáte 10 volných zatočení, pokud na čtyřech, bude to 20 her zdarma a v případě že se tento symbol zobrazí na všech pěti válcích, obdržíte až 40 free spinů. Posledním speciálním symbolem v této hře je symbol Mystery. Tři, čtyři nebo pět vytočení těchto symbolů vás posune do bonusové hry, kde si vyberete jeden ze tří symbolů, pod kterými jsou ukryty náhodné výhry. Skvělá grafika doplněna o zábavný zvuk, propadání symbolů, tři speciální symboly – jde prostě o nadupaný výherní automat, který si určitě vyzkoušejte zahrát.

Reactoonz

Co byste řekli na kombinaci úsměvných postaviček a fyziky? Zní to zvláštně, ale přesně tohle vás čeká v online výherním automatu Reactoonz od výrobce Play'n'GO. Hrací plochu tvoří 7x7 polí a výhru získáte, pokud si vytočíte 5 a více stejných symbolů, které musí horizontálně nebo vertikálně sousedit. Po vytvoření výherní kombinace se výherní symboly z automatu vytratí a následně jsou nahrazeny novými symboly. Kromě neobvyklého provedení je tento automat netradiční i obrovským množstvím různých bonusových funkcí. V pravém horním rohu se nachází "kvantový skok", který když se naplní, do hry je přidán jeden náhodný speciál Quantum. Kvantový skok naplníte, pokud se vám během jedné hry podaří vytvořit 5 výherních kombinací. Speciály, které pak zasáhnou do děje jsou čtyři: "imploze", "řez", "demolice" a "úprava". Imploze promění tři až šest symbolů na divoké symboly a zničí všechny sousedící symboly. Speciál řez rozdělí Wild symbol uprostřed a vytvoří na hrací ploše dvě diagonální linie, přičemž obě linie zobrazí stejný náhodný symbol. Demolice není své pověsti nic dlužná a zničí všechny jednooké a totožné symboly. Speciál úprava vybírá jeden náhodný jednooký symbol a všechny stejné totožné symboly promění na jiný a v případě, že se na ploše v daném okamžiku nenachází žádný jednooký symbol, speciál úprava si může vybrat jiný symbol. Pokud se vám podaří naplnit všech 5 bodů "kvantového skoku", do hry vstupuje další speciál s názvem " Gargantoon ", který nejprve přidá na náhodné místo divoký symbol v rozměru 3x3 políčka. Když už nemohou padat další symboly, promění se na dva Wild symboly ve velikosti 2x2 a následně se promění na 9 Wild symbolů o velikosti 1x1. Navíc u všech nevýherních spinů existuje šance, že Gargantoon vloží do automatu 4 až 8 různých symbolů. Aby toho nebylo málo, tak 4 stejné symboly vedle sebe v čtveřici automaticky vytvoří Giantoonz a výherní kombinace, jejíž součástí je Giantoonz se zdvojnásobí. Neskutečné množství bonusů, co říkáte? Až se v tom člověk ztrácí, ale pokud si automat Reactoonz vyzkoušíte, principu hry rychle porozumíte. Na závěr bychom k této hře možná ještě uvedli trochu upravené přirovnání, které by mohlo v tomto případě znít: raději si jednou zahrát než o tom jen stokrát číst. Příjemnou zábavu!

Netradičních automatů se bát nemusíte

Byla to parádní jízda, co říkáte? Netradiční automatové online sloty jsou skutečně netradiční, ale zvyknete si na ně velmi rychle. I když jsou "jiné" oproti klasickým výherním automatům, dokážete se u nich dokonale zabavit. Dejte jim šanci, vyzkoušejte si je klidně nejdříve zdarma a věříme, že budete stejně spokojeni, jako jsme s nimi byli spokojeni my.

Hrací automaty