Dobrodružné příběhy na válcích

Dobrodružné příběhy na válcích

Říká se, že život je jedno velké dobrodružství. Ono to tak skutečně je, ale mnohokrát se do našich všedních dnů přesto vkrádá stereotyp. A co je nejlepší na vybočení z každodenní rutiny? No přeci zažít nějaké to dobrodružství. Vzrušující momenty a adrenalin na maximu. Ano, přesně toto láká lidi po celém světě. Proto jsou tak populární filmy tohoto žánru. A nejen filmy, ale i různé hry. Proto se i v online kasinovém světě těší velké oblibě dobrodružné hrací automaty. Na některé proslulé kousky jsme se v online kasinech podívali blíž. Tak se hezky usaďte, jízda za dobrodružstvím začíná.

Blood Suckers II

Překonávání strachu je do jisté míry také dobrodružství, co říkáte? Právě automat s názvem Blood Suckers II se prezentuje děsivou a pochmurnou atmosférou. Na této hře má zásluhu tým z NetEntu a musíme říct, že se opět jednou předvedli skvostným kouskem. Parádní grafika vyšperkovaná skvělými zvukovými efekty, které místy vyvolávají husí kůži. Slot sestává z 5 válců, 3 řádků a 25 výherních linií. Jak je tomu zvykem ve většině automatů, i zde musí výherní kombinace začínat zleva (na prvním válci) a pokračovat směrem vpravo. V této hře můžete narazit na tři bonusové symboly. Tím prvním je tradiční Wild symbol, který nahrazuje ve výherní kombinaci chybějící symbol. Kromě toho taky navíc vytváří samostatné výherní kombinace. Jako druhý zde vystupuje Scatter symbol, jehož alespoň trojitá přítomnost na válcích znamená 10 volných free spinů. V průběhu točení zdarma, jsou navíc všechny výhry vynásobené třemi. Nejzajímavější je však symbol Bonus. Stačí ho vytočit na každém z prvních tří válců a ocitnete se v bonusové hře. Zde na vás čekají rakve a truhly, přičemž v každé z nich je něco ukryto. Narazit můžete na okamžitou výhru, Scatter symbol, klíč nebo démona, který, pokud se objeví, bonusovou hru ukončí. Když najdete klíč, přesunete se do další místnosti, kde tento postup opakujete, akorát výhry jsou stále vyšší, co můžeme potvrdit. Bonusové hry k nám byly vskutku velmi štědré. Držíme palce i vám.

Ghost Pirates

Dalším pánem na "holení" z online dobrodružných hracích automatů bude mašina od NetEntu s názvem Ghost Pirates. Ano, ano. Tušíte správně, vydáme se na pirátskou plavbu za objevováním pokladů. Složení tohoto slotu je netradiční, protože si můžete vybrat kolik válců budete chtít roztáčet a od toho závisí i počet výherních linií. Logicky, čím více válců do hry zapojíte, tím máte k dispozici víc linií, na kterých můžete vyhrát. Děla, kotvy, pistole, opice – to je jen část symbolů, které se vám budou během hraní tohoto slotu zobrazovat na jednotlivých válcích. Wild symbol zde najdete jako lebku s pirátskou čepicí. I v této hře vystupuje divoký symbol jako žolík, který nahrazuje chybějící symbol ve výherní kombinaci. Zajímavostí Wild symbolu je to, že nahrazuje dokonce i symbol Scatter, co se zas tak často nevidí. Právě Scatter symbol zde najdete jako truhlu s pokladem a pokud ho vytočíte alespoň třikrát získáváte free spiny. Scatter symboly na třech válcích znamenají 15 volných protočení, na čtyřech 20 a na pěti až 25 free spinů zdarma. Tak co, zalíbila se vám pirátské téma?

Reel Sheriff

S online automatem Reel Sheriff od Synot Games se zastavíme na Divokém západě. Graficky nadstandardní hra s dějem odehrávajícím se v nočním městečku nás rychle vtáhla do hry. Tento slot sestává z 5 válců, 3 řádků a 20 fixních výherních linií. Výherní kombinace zde platí nejen zleva doprava, ale také v druhém směru. Na automatu můžete vytočit až dva typy Wild symbolů. Prvním divokým symbolem je šerif a druhým je banditka. Oba tyto symboly nahrazují všechny ostatní symboly kromě symbolu Mystery. Pokud se jeden z Wild symbolů objeví na válcích, spustí respin. Šerif se objevuje na 1. válci a po každém respinu se posouvá o jednu pozici doprava. Banditka má cestu opačnou, to znamená, že putuje z 5. válce směrem vlevo. Respiny, které získáte, skončí tehdy, když už se na válcích nenachází šerif ani banditka. Pokud se šerif s banditkou setkají na stejné pozici, vytvoří Mystery symbol, který vystupuje i jako divoký symbol a nahrazuje všechny ostatní symboly. Jako první vyhodnotí výhry na liniích a pak vyplatí Mystery výhru, která je náhodná. I výherní automat Reel Sheriff jsme si do sytosti užili, vyzkoušíte ho i vy?

Pusťte se do dobrodružství na automatech v kasinu

A jsme na konci naší dobrodružné cesty. Představili jsme vám zajímavé hry, které vám určitě doporučujeme vyzkoušet. A když už si svou oblíbenou hru (nebo i několik her) najdete, zkuste vyhrát nějakou zajímavou sumičku v online kasinu. Možností, jak vyhrát je na těchto automatech nepočítaně, tak proč nezkusit štěstí? Přejeme vám příjemnou zábavu a hodně štěstí.

Hrací automaty