Automaty z říše pohádek

Automaty z říše pohádek

Zamýšleli jste se někdy, proč jsou pohádky tak oblíbeným žánrem malých i velkých. Asi je to proto, že vždy skončí happyendem a dobro pokaždé porazí zlo. Řekněme si na rovinu, kdo by svůj život nechtěl prožít jako krásnou pohádku? Takového člověka bychom asi nenašli. Pro získání výhry už dnes nemusíte točit jen válce automatů, na kterých jsou symboly ovoce. Díky popularitě tohoto tématu si dnes můžete zahrát také pohádkové hrací automaty, kde můžete zažít šťastný konec s pohádkovou sumou na hráčském kontě. Na nejbližších řádcích vám přiblížíme některé zajímavé hrací automaty s pohádkami a věříme, že vás tyto hry uchvátí stejně jako nás. Vzhůru do kouzelného světa.

Koi Princess

Prvním kouskem, který vám chceme představit, je hra s názvem Koi Princess od Net Entertainment. Na tomto slotu se kroutí 5 válců s 3 řádky a vyhrát zde můžete na 20 fixních výherních liniích. Obrovským lákadlem tohoto automatu je hromada různých bonusů. Při nižších sázkách je k dispozici méně bonusových prvků než při vyšších vkladech. Díky bonusovému kolu, do kterého se dostanete po vytočení třech Scatter symbolů s názvem "Bonus", můžete získat 10 volných protočení, 10 free spinů se zárukou výhry nebo okamžitou výhru. Bonusů je tady nepočítaně, proto by bylo velkou škodou tuhle hru blíže neprozkoumat.

Dragons of Fortune

Všude kam se podíváte, samý drak. Online automat Dragons of Fortune pochází z produkce společnosti SYNOT Games. Je dalším z graficky skvěle propracovaných slotů s 243 možnostmi na výhru, na kterém roztáčíte 5 válců na 3 řádcích. Nechybí zde tradiční symboly Wild a Scatter. Právě Scatter symbol nese název "Bonus" a pokud jej vytočíte alespoň třikrát, dostane se do speciální hry. V ní budete mít na výběr z pěti draků, přičemž každý vám přinese jiný počet free spinů a rovněž různou výšku násobitelů výher. Platí, že pokud zvolíte draka s vyšším počtem volných zatočení, získáte menší násobitel výhry a naopak. Klasickým zpestřením této online mašinky je hra Riziko, kterou si můžete zahrát po vytočení výhry. Jde o klasickou karetní formu, kde hádáte barvu karty. Pokud uhodnete, získáte dvojnásobek vaší výhry, pokud ne, o výhru přicházíte. Tento slot nás opravdu bavil a věříme, že bude i vás. Který z draků bude pro vás tím šťastným?

Persian Nights

Během hraní tohoto automatu se ocitnete v kouzelném arabském světě, v prostředí pohádkových příběhů Tisíce a jedné noci. Tvůrcem této mašinky je česká společnost e-gaming. Na co se můžete v této hře těšit? Jak se říká, v jednoduchosti je krása, a platí to i při tomto slotu. Roztáčíte 5 válců s 5 řádky, přičemž výherních linií je zde až 50. Co se týče bonusů, zorientujete se velmi rychle. Najdete tady Wild symbol i Scatter symbol. Jakýkoliv symbol uvnitř modrého rámečku na první pozici středního řádku na prvním válci vlevo vedle svícnu, se automaticky přemění na Wild symbol a k tomu také ostatní přilehlé orámované symboly z každé strany k tomuto symbolu. Scatter symbol je zde zobrazen jako palác a když ho vytočíte třikrát na druhém, třetím a čtvrtém válci, získáte 10 free spinů zdarma. Tato hra okouzlí především hráče, kteří mají rádi klasické online hrací automaty. Každopádně, možností na výhru je zde požehnaně, doporučujeme vyzkoušet.

Kouzelné hry s pohádkovým bonusem

Zazvonil zvonec a pohádky je konec. Tuto cestu okouzlujícím světem jsme si skvěle užili a musíme říci, že všechny vyzkoušené pohádkové hrací automaty se nám velmi líbily. Vezmou vás do říše pohádek, kde na válcích oblíbených automatů, můžete hrát bonusové hry od výmyslu světa. Chyťte štěstěnu za pačesy a vytočte si pohádkovou výhru. Ale i na život jako v pohádce je třeba připravit. Zaregistrujte se v online kasinu a získejte fantastický kasinový vstupní bonus. Užijte si skvělou zábavu.

Hrací automaty