Jackpoty automatů od e-gamingu

Jackpoty automatů od e-gamingu

Už jste se setkali s jackpotovým systémem při hrách od e-gamingu? Původně nasazovaly do těchto her online kasina pouze své vlastní jackpotové systémy progresivních výher, ale později v některých z nich přibyly i jackpoty přímo od výrobce her, e-gaming. A na tyto jackpoty se podíváme v našem článku.

Co jsou to progresivní výhry?

Progresivní výhry, nazývané jackpoty, lákají do online kasin hráče toužící po velkých výhrách. Jejich částky se zvyšují s každou jednotlivou sázkou od všech hráčů, kteří hrají příslušné sloty. A rostou až do okamžiku, kdy jeden šťastlivec rozbije jackpot a získá výhru, která mu může změnit život.

Progresivní jackpoty můžeme klasifikovat podle jejich typu. Existují nezávislé automaty, kde se jackpot skládá jen ze sázek daného online slotu. Dále jsou zde i kasinové jackpoty, kde se jackpot skládá ze sázek z více automatů v rámci jednoho kasina. A pak známe síťové jackpoty, kde se spojí sázky z různých kasin, což může způsobit, že jackpoty dosáhnou skutečně ohromující částky. Ty však nebývají povoleny ve všech zemích.

Výhra progresivního jackpotu je záležitostí štěstí. I když u některých jackpotových systémů může maximální sázka či sázka na maximální počet výherních linií zvyšovat šanci na jeho zisk. Přestože je pravděpodobnost výhry malá, potenciál vyhrát tisíce až statisíce EUR je to, co hráče přitahuje.

e-gaming Jackpoty

eGaming Jackpoty představují jeden z příkladů progresivních jackpotů. Pracují na systému, kde část každé sázky hráčů, kteří hrají na příslušných e-gaming automatech, přispívá do společného „banku“. Ten se následně rozděluje na tři úrovně: Bronze, Silver a Gold. Tento jackpot může být „rozbit“ kdykoli, přičemž není vázán na žádnou specifickou sázku nebo kombinaci symbolů. V kasinech naleznete Automaty s jackpotem od e-gamingu označené štítkem JACKPOT, případně E-GAMING JACKPOT, což vám usnadní jejich identifikaci. Tyto automaty jsou obvykle umístěny ve zvláštní sekcí, aby byly snadno dostupné. Aktuální hodnoty jackpotů lze nalézt v lobby kasina, či přímo na hrací obrazovce každého automatu, což vám umožní sledovat jejich růst v reálném čase. Rovněž zobrazujeme aktuální jackpoty kasin i na naší stránce.

Jackpoty e-gaming hracích automatů jsou nastaveny v kasinech různě, ale většinou začínají na částce pár desítek EUR a končí na statisících. To je již částka, která dostatečně a zásadně změní vaši finanční budoucnost. Zapojit se do hry o e-gaming Jackpot je naprosto jednoduché. Zapněte si oblíbené e-gaming hrací automaty v kasinu, které má nasazen tento jackpotový systém a jen hrajte, hrajte a hrajte. Tady nezáleží na tom, zda hrajete za minimální sázky, každé zatočení nabízí stejnou šanci na získání jedné z těchto lukrativních cen. Pochopitelně hrát musíte za skutečné peníze a ne virtuální kredit.

Hra o jackpot nevyžaduje žádné speciální kombinace nebo extra sázky – stačí jen točit a doufat, že se na vás štěstěna usměje. Systém e-gaming jackpotů je navržen tak, aby poskytoval spravedlivou šanci každému hráči, a jeho transparentnost znamená, že můžete sami vidět, jak potenciální výhry rostou přímo před vašima očima.

Hrací automaty