Jak vyhrát na online hracím automatu

Jak vyhrát na online hracím automatu

Online herní a video automaty mají stejně jako například ruleta nebo blackjack různé herní strategie. Poznejte je a zvyšte si šance na výhru!

Naše tipy jak vyhrát na online automatu

Ještě předtím, než si přečtete naše tipy, si uvědomte, že na online hracích a video automatech jde hlavně o zábavu a výhra je její příjemným zpestřením. Výherní online automaty jsou náhodnou záležitostí. My Vám doporučíme pár pravidel, jak postupovat, abyste byli úspěšní.

  • Zapamatuj si, že jackpot někdo určitě vyhraje. Pokud ne ty, tak někdo jiný.
  • Poznej pravidla hry, kterou hraješ. Pokud budeš točit jen tak bezcílně a bezhlavě, určitě prohraješ a přijdeš o své peníze.
  • Pokud je to možné, zjistit si procenta, které daný výherní automat vyplácí. Bývá to od 85% do 98%, přičemž internetové online kasina mívají vyšší - minimálně 97%. Matematika je zde jednoduchá: Pokud vložíš 100 EUR, dostaneš průměrně zpět 98 EUR. A teď si představ, že několik amatérů před tebou jen tak ze spásu hodilo do mašinky dohromady několik 100 EUR. Výherní automaty Vás nenechají vyhrát, pokud točíte méně než 10 - 20 krát. A to se stává pravidelně. Někdo přijde, vsadí 2 eura a jde dál. Pak tyto peníze čekají přímo na Vás trpělivějších.
  • Při progresivních výherních automatech se soustřeď na hraní s maximálním počtem mincí. Jinak řečeno: nesázej jen na jeden řádek, ale na všechny, plus diagonály.
  • Pokud vyhraješ vyšší částku, přejdi na jiný automat v nabídce online kasina. Každý hrací automat má vlastní balík peněz, který rozdává.
  • Zkus hrát i na více hrách. Pokud alespoň každý 15. tah nevyhrává, jdi na jinou hru.
  • Stanov si svůj denní strop. Někdy prostě není šťastný den, a proto je lepší nehrát nad limit, který si si stanovil. Vrať se raději později a uvidíš, že to bude lepší.
Hrací automaty